Start werkzaamheden voorbereiding ‘Hart van Almkerk’

Ter voorbereiding op de bouw van de nieuwe multifunctionele accommodatie “Hart van Almkerk” wordt het terrein rondom het voormalige Verlaat in Almkerk aangepast.

Geldmaat (pinautomaat) tijdelijk buiten werking
Van 10 juni 2024 tot en met 30 juni 2024 wordt de geldmaat (Verlaat 1)  definitief verplaatst naar de nieuwe locatie bij de huidige bushalte aan de zijde van Altenahove. U kunt gebruik maken van de pinautomaat in de Albert Heijn, Voorstraat 2a in Almkerk. Vanaf 1 juli is de pinautomaat op de nieuwe locatie klaar voor gebruik.

Bushalte buurtbussen wordt verplaatst
De bushalte voor de buurtbussen wordt in juni definitief verplaatst naar het middeneiland tussen de twee bestaande bushaltes.

Parkeren tijdens de werkzaamheden
Eind mei is gestart met de aanleg van tijdelijke parkeerplaatsen rondom Altenahove. Deze blijven beschikbaar zolang de werkzaamheden duren.

Uiterlijk vrijdag 26 juli zijn de tijdelijke parkeerplaatsen en de blijvende parkeerplaatsen voor het pand van Altenahove gereed voor gebruik. Tot die tijd kunt u gebruikmaken van de huidige parkeerplaatsen.

Meer informatie
Meer informatie en een plattegrond met de nieuwe locaties van de parkeerplaatsen, geldautomaat en de bushalte vindt u op onze website.

Vragen?
Neem dan contact op met de projectleider via a.mekes@atabcivieletechniek.nl