Ophaaldagen oud papier 2023

In 2023 wordt uw oud papier op een doordeweekse dag overdag opgehaald.

Oud papier ophaaldagen in de app
Mogelijk staan de ophaaldagen oud papier 2023 niet in januari al in de app. Als dat zo is, of u wilt de data nu al weten, ga dan naar gemeentealtena.nl/afval. Daar vindt u een overzicht van de ophaaldagen voor oud papier.

Papieren afvalkalender
Heeft u de papieren afvalkalender al in huis? Dan ontbreken daarin de data voor oud papier. Knip het overzicht hieronder uit en bewaar het bij uw afvalkalender.

Sleeuwijk 2 verschillende ophaaldagen
Vanaf 2023 wordt in Sleeuwijk het oud papier op verschillende dagen opgehaald. De route is gesplitst in ‘Sleeuwijk oost en west’ en ‘Sleeuwijk centrum’. ‘Sleeuwijk oost en west’ houdt in de Rijksstraatweg en alle straten ten oosten hiervan, en alle straten ten westen van de A27. ‘Sleeuwijk centrum’ omvat alle straten tussen de Rijksstraatweg en de A27.

Melden bij klachten
Zoals we eerder meldden wordt het oud papier in 2023 niet meer opgehaald door vrijwilligers uit Altena.
De nieuwe ophaler moet de route nog goed leren kennen. Mocht het een keer mis gaan, dan kunt u dat melden bij de gemeente via 0183 – 51 61 00.

Papiercontainer voor 7.30 uur aan straat
Zet uw papiercontainer op de ophaaldag voor 7.30 uur aan straat. De inzamelaar rijdt niet terug voor te laat geplaatste containers.

Geen los papier
Net als nu neemt de inzamelaar geen losse dozen of kratten oud papier in.